Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Oktatások, továbbképzések, konferenciák, promóciók

Állunk rendelkezésére oktatások, továbbképzések, konferenciák, szervezése területén. Segítünk a helyszín kiválasztásában, kialakításában, létszám alapján, valamint komplett szervezési szolgáltatást nyújtunk igény esetén. Fény és hangtechnikai eszközök biztosítottak a maximális színvonalú lebonyolításhoz, gondolva itt hangosításra, Led falakra, kivetítőkre, projektorokra és egyéb technikai eszközökre.  

Szolgáltatásainkat promóciós események szervezése is színesíti. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő helyszín és célcsoport kiválasztásában, amely nagyban befolyásolja termékének és szolgáltatásának versenyképességét. Igény esetén a szükséges eszközöket és reklámanyagokat előzetesen egyeztetett terv és minta alapján legyártjuk, elkészítjük, és a helyszínre szállítjuk.

A tervezett esemény céljának megfelelő és elérhető helyszínt biztosítunk országszerte, akár több ezer fő befogadó képességgel, valamint igyekszünk minden kényelmi szempontot biztosítani.  Helyszíneink szabadtéri és fedett körülményeknek is megfelelő események lebonyolítására alkalmasak.

Saját szervezésű rendezvényeinkről a honlapon a hírek menüpont alatt adunk tájékoztatást