Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Oktatások, továbbképzések, konferenciák, promóciók

Állunk rendelkezésére oktatások, továbbképzések, konferenciák, szervezése területén. Segítünk a helyszín kiválasztásában, kialakításában, létszám alapján, valamint komplett szervezési szolgáltatást nyújtunk igény esetén. Fény és hangtechnikai eszközök biztosítottak a maximális színvonalú lebonyolításhoz, gondolva itt hangosításra, Led falakra, kivetítőkre, projektorokra és egyéb technikai eszközökre.  

Szolgáltatásainkat promóciós események szervezése is színesíti. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő helyszín és célcsoport kiválasztásában, amely nagyban befolyásolja termékének és szolgáltatásának versenyképességét. Igény esetén a szükséges eszközöket és reklámanyagokat előzetesen egyeztetett terv és minta alapján legyártjuk, elkészítjük, és a helyszínre szállítjuk.

A tervezett esemény céljának megfelelő és elérhető helyszínt biztosítunk országszerte, akár több ezer fő befogadó képességgel, figyelembe véve az eseménnyel járó szükségleteket, mint például a ruhatár, női és férfiöltöző, mosdó, zuhanyzó, parkolási lehetőségek…, valamint igyekszünk minden kényelmi szempontot biztosítani.  Helyszíneink szabadtéri és fedett körülményeknek is megfelelő események lebonyolítására alkalmasak.

Saját szervezésű rendezvényeinkről a honlapon a hírek menüpont alatt részletes tájékoztatást kaphat.