MARKETING STRATÉGIA

MARKETING STRATÉGIA

TERVEZÉS-MEGVALÓSÍTÁS-REKLÁM-ÉRTÉKESÍTÉS

Szolgáltatásunk célja, hogy segítséget nyújtsunk azon vállalkozások részére, amelyek rendezvények, illetve más megjelenések formájában tervezik cégük presztizsének növelését, munkaközösségük építését. 

- Tanácsadás: Segítünk megtervezni rendezvényét, hogy elérje a kívánt célt, tanácsot adunk a megfelelő célcsoport kijelölésében. Továbbá állunk rendelkezésére marketing tanácsadás és márkaépítés területén is, beleértve a marketing koncepció kialakítását, valamint a szolgáltatás és termék árképzéséhez kapcsolódó tanácsadást. 

- Budget tervezés: Ismertetjük a felmerülő költségeket, a "nem várt kiadásokat", pontos képet adunk arról, hogy mire van szükség és mennyibe fog kerülni, szükség esetén megkeressük a legköltséghatékonyabb megoldásokat is. 

- Megvalósítás: Tanácsot adunk a megfelelő helyszín kiválasztásában igény esetén.  Átbeszéljük a szükséges engedélyeket, és be is szerezzük őket, segítünk a terület foglalásban, bérbeadásban. Szükség esetén segítséget nyújtunk a rendezvény helyszínén az építési és kivitelezési munkákban.

- Reklám-Értékesítés: Megkeressük az adott célcsoportnak legmegfelelőbb reklámozási lehetőségeit, rendezvény előtt-alatt-után. Folyamatosan kezeljük és felügyeljük marketing tevékenységét. Segítünk a marketing eszközök és értékesítési csatornák meghatározásában.